Kışı neden seviyorum ?

06:54 SimayAydogan 5 Comments

Hey!
Sebebini bilmiyorum ama kisi her zaman yaza tercih etmisimdir. Kalin yorganima sarilmak, elimde sicak cikolatayla film izlemek, kat kat giyinmek benim icim kis demek. Aralikta noel havasini unutmamak gerek. Simdiden noel hazirliklarina basladik, haftaya noel agacini da kuracagiz. Yani bol bol fotograf gelecek. Sanirim 11`inde anneannem gelecek, ailemle zaman gecirmeyi severim. Genelde odama cekilip tek basima zaman geciririm ama zamaninda ailemle oturup saatlerce konusurum. Yeter ki sabah rahat biraksinlar. Sabahlari okul yüzünden 5.30`da kalktigim icin fazlasiyla sinirli olurum ve önüme geleni terslerim. Okul derken, kis ayrica okul demek. 8. sinifim ve sinava girmeme 6 ay kaldi. Simdilik hedefim olarak 3 tane okul var, hala egitimlerini, ortamlarini arastiriyorum, büyük ihtimalle seneye ücünden birine giderim. Tabi puani tutturabilirsem. Derslerim iyidir, sadece matematik olayi bozuyor. Haftanin en az 3 günü etüt aldigim halde anlamiyorum, kafama girmiyor. Biri bana calisma teknigi falan verirse cok sevinirim. Nerden nereye geldik, size kisi sevmeniz icin birkac neden göstermek istiyorum.


Kalin ve yumusacik kazaklar giyebilirsiniz
Yazin kazak giymeyi cok özlerim. Kalin bir kazagi hicbir seye degismem. Skinny ile cok hos duruyor. Altina gömlek giyilince de tatli oluyor, özellikle kot gömlegin ayri bir hava kattigini düsünüyorum.
Üsüdügünüde sicak cikolata icebilirsiniz
Ister arkadaslarinizla bulusun, ister tek basiniza icin sicak cikolata her kisin favorisidir. Biraz tarcin ve krema ile cok iyi oluyor. Kullandiginiz bardaginda kis desenlerinde olmasini saglarsaniz her baktiginizda mutlu olursunuz.


Odanizi isiklarla, yilbasi süsleriyle süslemek
Odamin dekorasyonunu degistirme zamani geldi, posterleri kis motifleri ile degistirmem lazim. Birkac isik ile kis ortami yaratirim. Kisin odamin kirmizi tonlarinda olmasini seviyorum, cok renkli olursa kis disind herseyi hatirlarim. Isterseniz dekorasyon örnekleri ile ilgili post atabilirim.

Yorgan altinda film izlemek
Özellikle klasik disney filmlerini her kis bikmadan izlerim. Korku filmlerinin pek hayrani degilim, romantik komedi iyidir. Favori filmlerin arasinda Hangover, Seytan Marka Giyer ve Ask Tesadüfleri sever var. Up gibi disney animasyonlarini da severim, moralim bozuk olunca oturur izlerim. Yaninda karamelli patlamis misir ile yagmurlu günde yapilacak en iyi seydir.


Kar yagacagi günü hala bekliyorum
Sanirim buna uzun süre devam edecegim, Antalya`ya kar yagana kadar cok beklerim. Neyse kesinlikle beklemeye deger. Birgün benimde saclarima kar degecek, olmayan sevgilimle kar altinda yürüyecegiz. Buna inaniyorum.


Noel Bayrami
Noel hakkinda kücük bir aciklama yapmak istiyorum. Noel Hristiyanlarin Isa`nin dogusu adina kutladigi bir bayram. Peki ben Müslüman degil miydim? Evet ve hala öyleyim . Bu sadece annem sayesinde ailemize gelenek olmus bir sey. Yilbasiyla noelin hicbir alakasi yok, sonucta yil basi yilin baslangici olarak geciyor. Noel kutladigimiz icin yilbasinda fazla kutlama yapmayiz. Onun yerine 24 aralikta hediyelerle ve fondü ile noeli kutluyoruz. Yilbasinda kurabiye, cips ve kola ile evde tikinir, en gec 1`de yatarim :D
Noel benim icin kis demek, bütün ortam bana cok huzur veriyor. 


Kurabiye yapmak
Kurabiye yapmayi cok severim, fazla yetenekli olmasamda en azindan süsleme isini cok iyi yapiyorum. Yazin kurabiye yapmak hayatta aklima gelmez, kisin yediklerim yeter (ah bide kilo yapmasalar). Gelecek haftalarda kurabiye DIY postu gelebilir.


Evi mumlarla doldurmak
Annemin mum aski bana da gecti. Evin her kösesinde mum olunca alismisim tabii. Mum görmek beni cok rahatlatir, huzur verir. Özellikle noel mumlarini cok severim, fotograflarini cekmeyi dee :)


-Post isteklerinizi yorum kismina yazarsaniz sevenir, sinav haftasi baslamadan yayinlarim. Birkac post istegi var, onlari en kisa zamanda yaparim, byee :*

5 Kommentare:

  1. ŞEYTAN MARKA GİYER seven bir kız var ve ben bunu şimdi okudum..TANRIM kız onu seviyor.Sen de mi izledin? Okul konusuna gelirsek; bence sistemli çalıştığına inanıyorum,sen de inan.Yaparsın.Oda
    ile ilgili post atarsan sevinirim ama eğer sınavların varsa saygı duyarım tabii.Benim kupam var.Üstünde ikinci ismim yazıyor mor çizgili.Yorgan altında film izlemek harika gerçekten.Yazıların harika devam et.

    AntwortenLöschen
  2. Seytan Marka Giyer`e bayilirim, kitabini 2 kere okudum ve filmini kac kere izledigimi hatirlamiyorum bile. Sistemli calisiyorum ama matematik beni batiriyor, iyi bir liseyi sirf onun yüzünden kaciracagim diye cok korkuyorum. Oda postunu gelecek günlerde atacagim. Tesekkür ederiim :)

    AntwortenLöschen
  3. Benim ailem de matematiğimden şikayetçi.Bu sene altıncı sınıftayım ve geçen seneki hocamız notlarımızı çok boldan verdi.Bu çok kötü bir durum.Çalışsam da göz bozukluğum var ve göz doktoruna gitmek zorundayım.. Oda postu konusunda rahat ol, anlıyorum dersler daha önemli.

    AntwortenLöschen
  4. Ben de herzaman kışı yaza tercih etmişimdir.Kış gerçekten çok güzel <3 Bu arada blogumuza beklerim yeni açtık da :)
    http://lovaticxox.blogspot.com

    AntwortenLöschen
  5. Kışa bende bayılırım.New postu bekliyorum.Özellikle Almanya'dan aldıklarını çok merak ediyorum.

    AntwortenLöschen

Sayfalar

ARSIV