Back to School #3 Çantalar

07:44 SimayAydogan 1 Comments

Merhabaa!
Bu Back to School postunda çantalardan bahsedeceğim. Çanta benim için inanılmaz derece önemli. Formaya biraz hava katmak, kendi tarzınızı belli etmek ve okulun fazla olmamasını sağlıyor bence. Şu klasik siyah Nike/Adidas sırt çantalarından her sırtta görüyoruz. Tabi bazılarına yakışıyor, genelde her formaya uyuyor ama sizce de artık sıkmadı mı ? Daha renkli, desenli modellere göz atmanızı tavsiye ederim. Bunları biraz gezip, araştırıp veya DİY yaparak elde edebilirsiniz. Tabi internete de bakabilirsiniz. Çevrenizdeki ikinci el dükkanlara bakarak vintage tarzdaki çantaları bulabilirsiniz. Biraz araştırın ve farklı olun. 


Bu güzel sırt çantalardan başlayacağım. Madem sırt çantası alacaksınız azıcık farklı olun. Düz siyah çanta alıp zımba ile kaplayabilirsiniz veya açık renkte bir çantayı tekstil boyası ile boyayabilir, desen çizebilirsiniz. İnternette bir sürü DİY fikri var. Tabi bunları alırken/yaparken formanızı düşünün. 

İşte benim aşık olduğum çanta modeli. İçine çok şey sığıyor, defter ve kitaplarınız bükülmüyor ve çok tatlılar. Ne zaman görsem aklıma okul geliyor ama dışarda da rahatça kullanabilirsiniz. Cambridge Satchel Bag ismi ile tanınıyorlar. Buradan orjinalleri alabilir veya birazcık gezip arayarak benzer çantaları bulabilirsiniz. 

 Bunlar da sportif tarza kaçan çantalar. Klasik okul çantalarına giriyorlar sanırım. Üst sağdakini çok beğendim. Bu tarzdakileri her kırtasiyede bulursunuz diye düşünüyorum. Olmadı yine internetten değişik modellerini bulursunuz. 



1 Kommentar:

Sayfalar

ARSIV