BACK TO SCHOOL #1 Serbest kıyafete geçildi, peki şimdi?

06:49 SimayAydogan 0 Comments

Merhaba!
 Bu Back to School serisinin birinci bölümü. Serbest kıyafet uygulamasına velilerin anketlerde verdiği cevaplara göre her okulda ayrı ayrı geçilecek/ geçilmeyecek. Bizim okulda geçilmiyor mesela. Formamızın üstü turuncu, saçımı da yeşil yapıp havuç gibi dolaşırım diye düşündüm. İyi fikir değil mi? Neyse umarım sizde renk konusunda daha iyi davranılmıştır :dd
Kıyafetlerin serbest olduğu istediğiniz her şeyi giyeceğiniz anlamına gelmiyor. Hatta daha sıkı bir kontrol olacaktır. Sonuçta önceki gibi okul pantolonu daralttırma/ okul eteği kısaltma yok. Diz üstü etek, dar paça pantolonlar, kot, tayt, dini/siyasi işaretli kıyafet veya takı kesinlikle yasak.  Yani fazla çabuk sevindiniz kızlar. Her sabah ne giysem derdi de zor olacak.
Birkaç kombin hazırladım, pantolon olarak dar paça seçmişim onu okul izin verirse giyersiniz ya da okulun izin vereceği bir pantolon ile değiştirirsiniz. Takı muhtemelen yasak olur ondan koymadım. İzin verirlerse sade birkaç bileklik takarsınız.


  Tüm bu kıyafet konusunda bir yere değinmek istiyorum. Düğüne yada erkekleri etkilemeye gitmiyorsunuz. Sade ve rahat olacağınız bir şekilde giyinin ve yeter. Saç ve makyaj konusunda da aynı şekilde. Ulan okula gelin başı yapıp gelirseniz tabi kezban lafı yersiniz, ne beklediniz ki? Makyaj konusunda post atacağım zaten. Güzel görünmek için fazlasına gerek yok.

 Neyse umarım yardımcı olmuşumdur. Kafanıza göre istediğiniz gibi takılın. Yaşınıza göre giyinin ve olayı abartmayın.

0 yorum:

Sayfalar

ARSIV